Verenigingsnieuws

Trainingsschema 2020-2021 miv 26 oktober 2020

Download
LET OP: Ingangsdatum 26 oktober 2020 (week na de herfstvakantie)
2020-09-10 Hal huur en kader 2020-2021.p
Adobe Acrobat document 42.3 KB

Rabo Club Support actie

Download
LET OP: Om deel te kunnen nemen aan de actie moet je lid zijn van de Rabobank!
Rabo Club Support actie 2020.docx
Microsoft Word document 46.0 KB

Aangepast trainingsprogramma per 21 september

Download
in de bijlage die je kunt downloaden staat het meest actuele trainingsprogramma. Hierin vindt je terug wanneer de teams trainen op welke locatie en de tijdstippen.
20200910 Trainingsprogramma HV LimMid 20
Adobe Acrobat document 40.7 KB

Algemene Ledenvergadering in Congrescentrum Forum

Gezien het aantal aanmeldingen zal de ALV gehouden worden in het Forum Elmpterweg 50 in Roermond (naast Dennemarken). De bijeenkomst start om 20.00 uur en inloop is mogelijk vanaf 19.45 uur. De veiligheidsmaatregelen die gehanteerd worden zijn als volgt:

• Heb je gezondheidsklachten blijf dan thuis
  • Je aanwezigheid wordt geregistreerd en ook zondig gebruikt voor bron en contactonderzoek
  • 1,5 meter afstand (daar is in de opstelling rekening mee gehouden)
  • Geen handen geven of ander fysiek contact
  • Je kiest een plek en behoudt die ook als jouw zitplaats voor de hele avond
  • Maak gebruik van de aangegeven looproutes en toiletblokken.
  • Mondkapjes dragen mag maar is niet verplicht

Mocht je nog niet aangemeld zijn en je wil wel aanwezig zijn meldt je vooraf aan via deze link  .

Nieuw Corona-protocol voor HV LimMid

Download
Vanuit het NOC?NSF zijn er aangepaste regels gekomen die we als basis kunne gebruiken voor ons eigen protocol. Nu we met het nieuwe seizoen gaan starten is het wel zo prettig dat we al duidelijkheid kunne geven over de regels waarmee we zelf te maken krijgen. In de bijlage vindt je ze terug.

LEES ZE GOED DOOR EN VOOR DE OUDERS: BESPREEK ZE GOED MET DE KINDEREN ZODAT ZIJ OOK KENNIS KRIJGEN VAN DE REGELS EN AFSPRAKEN.

Belangrijk is verder dat we de regels ook naleven. En spreek elkaar daar rustig op aan. Het draagt zeker bij aan duidelijkheid als we afwijkingen niet accepteren.
protocol corona versie 18-08-2020.docx
Microsoft Word document 83.5 KB

Nieuwe teamindeling seizoen 2020-2021 bekend

Download