Verenigingsnieuws

- Frank van den Broek nieuwe trainer bij LimMid Dames

Frank van den Broek start vanaf 30 april als nieuwe hoofdtrainer bij HV LimMid. Van den Broek volgt Guido Torenbeek op die onlangs te kennen heeft gegeven dat hij na dit seizoen afscheid neemt van LimMid. Wij zijn Guido erkentelijk voor al zijn inzet en zijn trots dat met het aanstellen van Van den Broek als hoofdtrainer, op korte termijn een volwaardige en ambitieuze vervanger is gevonden.  

 

Na bijna drie seizoenen bij de dames van Habo succesvol actief te zijn geweest (met promotie naar de 2 e divisie) gaat de 64-jarige Van de Broek komend seizoen aan de slag bij de dames van LimMid, die uitkomen in de hoofdklasse C.  

In de afgelopen jaren heeft hij diverse clubs onder zijn hoede gehad. Hij was onder meer trainer bij het Duitse TSV Kaldenkirchen (Verbandsliga) en TUS Linfort (2 e Bundesliga). In Nederland was hij onder andere trainer bij MEOS.  

Ook was Van den Broek tien jaar trainer van de Jongens-afdelingsselectie Limburg, waar hij velen successen behaalde. In de seizoenen 2010/2011 en 2011/2012 was hij trainer van HV Leudal. Daarmee eindigde hij op de 2 e en 3 e plaats in de divisie.  

 

Sinds enkele maanden is een nieuw en ambitieus bestuur aangetreden en zal er een nieuwe wind gaan waaien. Wij zijn blij met de komst van Frank en zien vol vertrouwen een mooie handbaltoekomst tegemoet!Alle kinderen en jongeren moeten (kunnen) sporten (bericht van stichting Leergeld Roermond en omstreken)

Sporten is goed voor iedereen. Het inkomen mag geen drempel zijn om lid te worden van onze sportvereniging. Zeker niet voor kinderen en jong volwassenen in de leeftijd van 4 tot 21 jaar. Daarom is er de Stichting Leergeld Roermond/Roerdalen, ook werkzaam voor het Jeugdfonds Sport Limburg.  Is het gezinsinkomen laag neem dan contact op met de Stichting: 

 

Telefoon: 0475475268;

email: info@leergeldroermondeo.nl

of kijk op hun website: www.leergeldroermondeo.nl