Verenigingsnieuws

Teamsamenstellingen D E en F aangepast

Of de samenstelling van de trainingsgroepen ook gelijk wordt aan de teams (zoals op de site vermeld) als de competitie wordt hervat, moeten we nog afwachten. We verwachten nog meer aanmeldingen bij de jeugd de komende tijd en dat zal waarschijnlijk ook consequenties hebben voor het aantal teams dat aan de competitie deelneemt.

Trainingsschema 2020-2021 miv 26 oktober 2020

Download
LET OP: Ingangsdatum 26 oktober 2020 (week na de herfstvakantie)
2020-09-10 Hal huur en kader 2020-2021.p
Adobe Acrobat document 42.3 KB

Rabo Club Support actie

Download
LET OP: Om deel te kunnen nemen aan de actie moet je lid zijn van de Rabobank!
Rabo Club Support actie 2020.docx
Microsoft Word document 46.0 KB

Nieuw Corona-protocol voor HV LimMid

Download
Vanuit het NOC?NSF zijn er aangepaste regels gekomen die we als basis kunne gebruiken voor ons eigen protocol. Nu we met het nieuwe seizoen gaan starten is het wel zo prettig dat we al duidelijkheid kunne geven over de regels waarmee we zelf te maken krijgen. In de bijlage vindt je ze terug.

LEES ZE GOED DOOR EN VOOR DE OUDERS: BESPREEK ZE GOED MET DE KINDEREN ZODAT ZIJ OOK KENNIS KRIJGEN VAN DE REGELS EN AFSPRAKEN.

Belangrijk is verder dat we de regels ook naleven. En spreek elkaar daar rustig op aan. Het draagt zeker bij aan duidelijkheid als we afwijkingen niet accepteren.
protocol corona versie 18-08-2020.docx
Microsoft Word document 83.5 KB

Nieuwe teamindeling seizoen 2020-2021 bekend

Download