Nieuws

In Memorie Angeline Gerris-van Bergen

Gisteren ontvingen wij het bericht dat Angeline Gerris-van Bergen (erelid van de vereniging), op 19 februari, op negentigjarige leeftijd, is overleden. De vereniging verliest daarmee naast een van de oudste leden ook een trouw en betrokken lid.

 

 

 

Angeline Gerris heeft in haar jonge jaren zelf gehandbald en is later als echtgenote van de legendarische Swift-trainer Jo Gerris, zeer betrokken en actief geweest binnen de vereniging HV Swift. Ook na het overlijden van Jo Gerris (1982) is zij zich blijven inzetten voor de vereniging.

 

Mede doordat haar dochter Ankie en de kleinkinderen actief waren in de vereniging, heeft zij nog tot op hoge leeftijd wedstrijden van de vereniging bezocht en daarmee uiting gegeven aan haar verbondenheid met het handballen en met de vereniging.

 

 

 

Wij wensen  Ankie, Anneke en Britt en Henri en Sandra met hun kinderen Arabello en Lorenzo heel veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

 

 

 

Voor Angeline Gerris wordt vrijdagmiddag om 13.30 uur een uitvaartdienst gehouden in de O.L.V. Munsterkerk te Roermond.

 

Scheidsrechter Toon Daems overleden

29 December bereikte ons het droeve nieuws dat Toon Daems is overleden. We hebben Toon tijdens de Kick-off van HV Limmid gehuldigd vanwege zijn 40-jarig jubileum als scheidsrechter.

We wisten toen al dat Toon ernstig ziek was, echter was hij optimistisch en hoopvol.

Hij zou na 40 jaar stoppen echter kroop het bloed waar het niet gaan kon. "Zolang het kan wil ik het blijven doen", zei hij enkele maanden geleden nog.

Eind november heeft hij zijn laatste wedstrijd gefloten. Donderdag 28 december is hij gestorven. We verliezen in Toon een sportman en verenigingslid die decennia lang, met veel plezier en passie wedstrijden in de top van het Nederlandse Handbal heeft geleid. Donderdag a.s. is de uitvaart in Panningen. Wij wensen Jacqueline en de (klein-)kinderen veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Wafelactie 2017; meld je aan!

Beste leden,


zoals ieder jaar houden we ook dit jaar de wafel-verkoopactie binnen enkele dorpen van de gemeente Leudal. Dit jaar staat die gepland in de week van 18 tot en met 22 december.

 

Hart voor LimMid-beleid
Deze actie maakt deel uit van het Hart voor LimMid-beleid. Bij alle leden die op vrijwillige basis aan deze actie meedoen (max. 70 leden) wordt € 5,- in mindering gebracht op de bijdrage. Van leden waarvan de ouder (max. 5) een groepje kinderen begeleidt, zal nog eens € 10,- in mindering worden gebracht op hun HvL-bijdrage. Meer info over het Hart voor LimMid beleid vind je op deze pagina.


Wat houdt de actie in
Er worden in 5 dorpen wafels verkocht. In ieder dorp zijn routes uitgezet (gemiddeld voor 2 personen). Op bepaalde plaatsen kunnen dozen met wafels worden opgehaald. In een doos zitten 12 pakjes. Ons doel is dat er gemiddeld per lid 20 pakjes verkocht worden. Je meldt je aan bij de bewoner en biedt wafels te koop aan voor € 2,- per pakje of 3 pakjes voor € 5,-. Na afloop van je route lever je de opbrengst van de verkochte wafels en de eventueel niet verkochte wafels in, op de afhaallocatie.

 

Je kunt als lid zelf opgeven in welk dorp je wilt rondgaan (totdat het maximum aantal is bereikt en op welke dag in de week (zie overzicht hieronder). Leden/ouders die wafels willen verkopen binnen hun familie of op het werk kunnen deze wafels bestellen via het aanmeldingsformulier. De wafels kosten € 2,- per pakje (3 pakjes voor € 5,-). Van leden die 2 dozen afnemen (24 pakjes) tegen een prijs
van € 20 per doos, wordt eveneens € 5,- in mindering gebracht op de bijdrage van het HvL beleid.

 

 • Horn - 11 routes - 22 personen
 • Buggenum - 4 routes - 8 personen
 • Haelen - 10 routes - 20 personen
 • Neer - 7 routes - 14 personen
 • Nunhem - 3 routes - 6 personen

In totaal zijn er dus 35 routes voor 70 personen. Het is het beste wanneer de route gelopen wordt met 2 personen. Ieder lid meldt zichzelf
aan. Je bent ongeveer 2 tot 2,5 uur actief.

Vragen? Stel ze via contact.


Voor aanmelden klik hier.

 

 

 • Als ouder begeleidt men 2-3 jonge kinderen +/- 6-9 jaar)
 • Wanneer men heeft afgestemd om met iemand anders de route te lopen, dient diegene zich ook zelf op te geven
 • Het beste is om wafels te verkopen van 16.00 tot 20.15 uur. Op woensdag kun je eerder starten.
 • In de administratie wordt vastgelegd dat je een vergoeding hiervoor krijg.
 • Zorg ervoor dat je naam goed geregistreerd wordt als je je aanmeldt op het afhaaladres.
 • Op het afhaaladres krijg je wafels, wisselgeld en een routebeschrijving. Een instructie heb je via de mail ontvangen na aanmelding.
 • Neem een grote boodschappentas mee of iets anders waarin je een aantal dozen kunt meenemen
 • Bij afname van 2 of meer dozen wordt bij spelende leden € 5,- in mindering gebracht op HvL bijdrage

Afhaallocaties:
Horn: Fam. de Jong, van Horneplein 7.
Haelen: Familie Berben, Dovenetel 7
Neer: nog te bepalen.


Dank voor je aanmelding en succes met de verkoop!


De activiteitencommissie.

Locatie ledenvergadering 13 nov

de (opvolgende) algemene ledenvergadering wordt zoals aangekondigd gehouden op 13 november a.s. om 19.30 uur. De vergadering wordt gehouden in de vergaderruimte van zwembad de Roerdomp, Achilleslaan 2c te Roermond. Deze ruimte is tot uiterlijk 21.30 uur beschikbaar.
Op de agenda staan de volgende onderwerpen:
 • Vaststellen agenda 
 • Verslag vorige ALV 
 • de Begroting, 
 • Hart voor Limmid beleid 
 • Contributie en 
 • Rondvraag
In verband met de voorbereidingen kunnen leden zich aanmelden tot vrijdag a.s. via deze link.
Bestuur HV Limmid

Sinterklaas bezoekt HV LimMid

Sinterklaas is weer bijna in het land. Wij hebben inmiddels al met verschillende pieten gesproken en Sinterklaas wilt graag een bezoekje brengen bij ons in de sporthal in Roermond. Dit zal op woensdagmiddag 29 november plaatsvinden.

 

Voordat we Sint en zijn pieten mogen ontvangen zullen we een spetterende speurtocht voor jullie organiseren. Hier worden alle kwaliteiten die een piet nodig heeft getest. Misschien dat de pieten zelfs hier al een kijkje komen nemen….. De Sint zal ook voor alle lieve kinderen een presentje meenemen.


Alle G-, F-, E- en D-jeugdleden en kinderen van seniorenleden zijn van harte welkom. Om de kosten te dekken vragen wij een bijdrage van € 7,50 per persoon. Om 15:45 uur worden de kinderen verwacht voor de Jo Gerrishal te Roermond. Vanuit hier vertrekken we per groep voor een leuke speurtocht. Zorg dat je gekleed bent op het weer. Om 17:30 uur verwachten we de Sint en zijn pieten in
de kantine van de Jo Gerrishal. Uiteraard zijn ouders, opa’s en oma’s hier ook van harte welkom. Eindtijd verwachten wij om 18:45 uur.

 

Wil je graag mee doen? Vul dan het formulier op deze pagina in en maak het inschrijfgeld over naar NL 67 RABO 0118616560 ten name van Handbalvereniging Leudal en vermeld hierbij ook de naam + team van het kind / de kinderen die deelnemen.


Aanmelden en overmaken inschrijfgeld kan tot uiterlijk maandag 6 november 2017. Na 6 november is het niet meer mogelijk om je aan te melden i.v.m. met de cadeaus die de Sint vanuit Spanje mee moet nemen.


Groetjes,
de organisatie

Verenigingsnieuws


LimMid

Eerste Algemene Ledenvergadering (di, 29 aug 2017)
Maandag 2 oktober om 19.30 uur vindt de eerste Algemene Ledenvergadering plaats van HV LimMid. De locatie hangt af van het aantal aanwezigen en zal tijdig worden gecommuniceerd. De agenda is nog niet definitief vastgesteld terwijl we nu al kunnen zeggen dat er een aantal belangrijke punten besproken zullen worden. Dit zijn o.a. het Hart van LimMid beleid, contributie, financiële resultaten vanuit de “oude” verenigingen en de begroting van HV LimMid. De algemene ledenvergadering is binnen een vereniging het belangrijkste orgaan, daarin wordt immers het beleid vastgesteld dat door het bestuur uitgevoerd dient te worden. Wil je invloed hebben op de thema’s die aan de orde komen, meld je dan aan via dit formulier. Ook als je verhinderd bent, laat het ons dan weten.
>> meer lezen

Maak kans op een helikoptervlucht! (za, 15 jul 2017)
Altijd al eens met een helikopter mee willen vliegen? Grijp dan nu je kans. In het weekend van 25, 26 en 27 augustus verzorgt een van onze sponsoren een vlucht boven Midden-Limburg en iedereen die dit leest heeft de mogelijkheid om kans te maken op deze unieke ervaring. Voor het luttele bedrag van € 3,- koop je al een lot. Ons doel is ongeveer 100 loten te verkopen, dan gaan we over tot de trekking. Iedereen mag deelnemen. Om een of meerdere loten te kopen, maak je het bedrag over naar H.V. LimMid (NL 67 RABO 01186 16 560) o.v.v. LOTERIJ en je naam en telefoonnummer. Uiterlijk 19 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt via onze website en onze Facebook pagina. Deze helikoptervlucht wordt aangeboden door de Stichting Exiting Dreams.    
>> meer lezen


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Handbalnieuws


RSS feed

Selectie Dames U18 voor vierlandentoernooi in Boedapest (vr, 23 feb 2018)
Bondscoach Ricardo Clarijs van de Dames U18 heeft 16 speelsters uitgenodigd voor het vierlandentoernooi in Boedepast dat gespeeld wordt van 22 tot 26 maart 2018. Selectie: Zola Amsen                 Succes Schoonmaak/VOCBritt van der Baan        Succes Schoonmaak/VOCBeau de Boer               Succes Schoonmaak/VOCEva van Diepen            Succes Schoonmaak/VOCPien van der Geest       Succes Schoonmaak/VOC Sharon Grummel          E&OJessica Hilbrands          E&OMarit Huiberts              ForeholteDanique de Jong          E&OLisanne Kruijswijk         HV QuintusNyala Krullaars             Morrenhof Jansen/DalfsenLieke van der Linden    Succes Schoonmaak/VOCZoë Sprengers             Succes Schoonmaak/VOCDanique Trooster         ACMAA/D.S.V.D.Nikita van der Vliet       Succes Schoonmaak/VOCJill van der Zeijden       HV Quintus  
>> meer lezen

Selectie Dames U20 bekend voor WK-kwalificatie (do, 22 feb 2018)
Bondscoach Robert Nijdam van de Dames U20 heeft 16 speelsters geselecteerd voor het WK-kwalificatie toernooi dat gespeeld wordt in Göteburg (Zweden). Voorafgaand aan het toernooi zal de ploeg een trainingsstage volgen op Papendal. Nederland neemt het in de kwalificatie op tegen Polen, Tsjechië en Zweden. Alleen de winnaar van de poule plaats zich voor het WK. Wedstrijdschema: Nederland-Polen Vrijdag 23 maart 18:00 uur Tsjechië-Nederland Zaterdag 24 maart 15:00 uur Nederland-Zweden Zondag 25 maart 12:00 uur Selectie:Mariël Beugels                 Bad Wildungen VipersRiejanne Blaauw              Westfriesland/SEWSarah Dekker                  Westfriesland/SEWMaxime Drent                 Geonius/V&LMerel Freriks                   HSG Bensheim AuerbachYara ten Holte                 Morrenhof Jansen/DalfsenDione Housheer               Succes Schoonmaak/VOCKalia Klomp                     Geonius/V&LIva van der Linden           Virto/QuintusLynn Molenaar                 Succes Schoonmaak/VOCSharon Nooitmeer            Morrenhof Jansen/DalfsenLarissa Nüsser                 Morrenhof Jansen/DalfsenAmy Oostveen                 Virto/QuintusJesse van de Polder          Virto/QuintusBo van Wetering              Succes Schoonmaak/VOCLaura Zeldenthuis            Westfriesland/SEW Begeleiding: Robert Nijdam                 Bondscoach Natasja Bekker-Kivit         Ass. Bondscoach Maarten Groeneveld         Fysiotherapeut Anneke van Oel               Teammanager Ben Gabriel                     Delegatieleider
>> meer lezen