Nieuws

Ledenvergadering

Tot nu toe hebben zich 23 personen aangemeld voor de algemene ledenvergadering van volgende week maandag 2 oktober.

Deze mensen hebben inmiddels via de mail de agenda ontvangen en zij krijgen eveneens, in de loop van de week, via de mail een aantal documenten toegestuurd met thema's waarover in de ALV besluitvorming zal plaatsvinden.

Dit is misschien afwijkend ten aanzien van wat gebruikelijk was, echter hopen wij als bestuur dat daarmee de vergadering effectiever en efficiënter kan verlopen.

Mocht je je nog willen aanmelden dan kan dat tot en met woensdag. Daarna zullen we op basis van de aanmeldingen een ruimte gaan reserveren en de locatie gaan communiceren.

Bestuur HV Limmid.

Laatste nieuws kick-off

Street-handball een leuk alternatief voor de geannuleerde clinic !

 

Deze week ontvingen we het bericht dat de Lions, die tijdens de kick-off een clinic zouden verzorgen niet in staat  zijn hieraan invulling te geven vanwege wedstrijdverplichtingen. M.b.v. Harry Knops en andere leden van de TC hebben we een alternatief uitgewerkt. We gaan street-handball spelen, met kleine teams, lekker dynamisch. Street-handball bevat kenmerken van het beach-handbal. Laat je verder verrassen!

 

Er hebben zich bijna 300 mensen aangemeld, waarvan 120 spelende leden. Het Café is open,daar kunnen we koffie, vlaai, bier, fris en frietjes met een snack kopen. Alle mensen die zich hebben aangemeld ontvangen enkele consumptiebonnen. De hal is open vanaf 13.30 uur.

 

We hebben een loterij georganiseerd met leuke prijzen die door een twintigtal ondernemers uit Heel, Horn en Roermond ter beschikking zijn gesteld.  Er is muziek van DJ Fer Bell (14 jaar), spelend in een van onze eigen teams. Math de Ponti maakt deze middag foto's.

 

Vanzelfsprekend wordt van de spelende leden verwacht dat zij gekleed zijn in sporttenue. Op de kleedruimtes staat aangegeven welke teams daarvan gebruik kunnen maken. In hal 1 is er een spellencircuit opgesteld waarvan de stormbaan deel uit maakt. In hal 2 wordt op drie velden het street-handball gespeeld.

 

De totale groep van 120 spelende leden is verdeeld in 12 teams. In ronde een spelen zes teams in hal 1 en 6 teams in hal 2. Na een uur en een pauze wordt van hal gewisseld. In de hal hangt op verschillende plaatsen de indeling van de teams voor die dag (kijk vooraf even in welk team en welke hal je start). De teams zijn samengesteld uit jongere en oudere spelers en jongens /mannen en meisjes /vrouwen.

 

Van de oudste spelers wordt verwacht dat zij mede verantwoordelijkheid nemen voor een goed verloop van de spellen (help en instrueer de kleinsten en maak plezier met elkaar).

 

 Hoe ziet het programma er uit?

 

          14.00 uur

  • welkom
  • afscheid van de drie besturen
  • huldigen jubilaris
  • informatie/mededelingen
  • voorstellen van de  HV LimMid-teams en maken (niet officiële) teamfoto's

          15.00 uur           voorbereiding van de spellen (indeling teams en instructies)   

           15.20 uur           ronde 1: uitvoeren van de spellen

                            start informatiestands

         16.20 uur           pauze

         16.45 uur           voorbereiding en start ronde 2

         18.00 uur           einde spellen, waarna prijsuitreiking, opruimen hallen en gezellig samenzijn

         18.30 uur           trekking van de loterij en afsluiting programma en daarna voortzetten                                         

                                  gezellig samenzijn tot ca. 20.30 uur.

 

Vanaf 17.00 uur kunnen kinderen geschminkt worden.

 

Wij wensen jullie veel plezier !!

 

 Activiteitencommissie HV LimMid.

 

0 commentaren

Verenigingsnieuws


LimMid

Eerste Algemene Ledenvergadering (di, 29 aug 2017)
Maandag 2 oktober om 19.30 uur vindt de eerste Algemene Ledenvergadering plaats van HV LimMid. De locatie hangt af van het aantal aanwezigen en zal tijdig worden gecommuniceerd. De agenda is nog niet definitief vastgesteld terwijl we nu al kunnen zeggen dat er een aantal belangrijke punten besproken zullen worden. Dit zijn o.a. het Hart van LimMid beleid, contributie, financiële resultaten vanuit de “oude” verenigingen en de begroting van HV LimMid. De algemene ledenvergadering is binnen een vereniging het belangrijkste orgaan, daarin wordt immers het beleid vastgesteld dat door het bestuur uitgevoerd dient te worden. Wil je invloed hebben op de thema’s die aan de orde komen, meld je dan aan via dit formulier. Ook als je verhinderd bent, laat het ons dan weten.
>> meer lezen

Maak kans op een helikoptervlucht! (za, 15 jul 2017)
Altijd al eens met een helikopter mee willen vliegen? Grijp dan nu je kans. In het weekend van 25, 26 en 27 augustus verzorgt een van onze sponsoren een vlucht boven Midden-Limburg en iedereen die dit leest heeft de mogelijkheid om kans te maken op deze unieke ervaring. Voor het luttele bedrag van € 3,- koop je al een lot. Ons doel is ongeveer 100 loten te verkopen, dan gaan we over tot de trekking. Iedereen mag deelnemen. Om een of meerdere loten te kopen, maak je het bedrag over naar H.V. LimMid (NL 67 RABO 01186 16 560) o.v.v. LOTERIJ en je naam en telefoonnummer. Uiterlijk 19 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt via onze website en onze Facebook pagina. Deze helikoptervlucht wordt aangeboden door de Stichting Exiting Dreams.    
>> meer lezen


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht

Handbalnieuws


RSS feed

Selectie Heren U20 tegen België (do, 19 okt 2017)
Bondscoach Edwin Kippers heeft uit de Heren U20 voorselectie van 28 spelers in totaal veertien spelers gekozen die op zondag 29 oktober 2017 om 13.00 uur in Leuven voorafgaand aan de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Herenteam tegen België een oefenwedstrijd spelen tegen de leeftijdgenoten uit België. De U20 selectie bereidt zich voor op het M20 Europees kampioenschap in Montenegro. Selectie: Bjorn Brachten – Sittardia Bram Kleijkers – OCI/LIONS Sybren Stijweg – Herpertz/Bevo HC Rick Wielage – Oosting Metaal Recycling/E & O Luca van Straten – OCI/LIONS Sverre Jansen – OCI/LIONS Marnick Houwen – Oosting Metaal Recycling/E & O Joep Voermans – Stipt Payroll/Houten Cas Driessen – OCI/LIONS Bram Verstegen – OCI/LIONS Koen Schoemaker – Oosting Metaal Recycling/E & O Daniel Fiege – Oosting Metaal Recycling/E & O Tim Claessens – Kras/Volendam Jeroen Roefs – OCI/LIONS Leiding/begeleiding: Rick Louw – Coach Jean Last – Assistent Coach Menno van de Grift – Fysiotherapeut John de Bie – Teammanager
>> meer lezen

BENE-League live te zien op Fanseat (do, 19 okt 2017)
De BENE-League is een maand onderweg en na zes speelronden is de koppositie voor OCI/Lions. Nieuw dit seizoen is dat alle competitiewedstrijden, inclusief de Final Four, live via het internet worden uitgezonden. De BENE-League is een partnership aangegaan met Fanseat om alle wedstrijden wereldwijd online uit te zenden. Alle wedstrijden worden in HD kwaliteit uitgezonden en worden bovendien voorzien van commentaar. Wie de BENE-League wil volgen, betaalt maandelijks € 7,99. De eerste maand is gratis en het abonnement is per maand opzegbaar. Jean-Maël Gineste, Directeur Général de Fanseat France, is blij dat de BENE-League voor Fanseat gekozen heeft. ,,Deze overeenkomst met de BENE-League is voor Fanseat een belangrijk partnership van productie en wereldwijde distributie voor de handbalfans’’. ,,Wij zijn zeer enthousiast en kijken er naar uit om de BENE-League te helpen in de verdere ontwikkeling van het handbal in België en Nederland en om de handbalfans in België, Nederland en wereldwijd de mogelijkheid te geven om het gehele seizoen van de BENE-League te volgen via al onze digitale platformen zoals PC, mobiel en tablet. Je hoeft alleen maar naar www.fanseat.com te surfen en daar de stappen te volgen’’.
>> meer lezen