Hendriks Graszoden Leudaltoernooi

In het weekend van 8 t/m 10 juni 2018 wordt voor de 44e keer het Hendriks Graszoden Leudaltoernooi georganiseerd. Dit jaar valt de organisatie van het toernooi voor de eerste keer geheel onder het dak van HV LimMid.

We zijn heel trots dat we ook dit jaar weer de vele jaarlijks terugkerende verenigingen uit Nederland, België en Duitsland mogen verwelkomen. Ook zien we natuurlijk jaarlijks weer vele nieuwe gezichten. Het toernooi vindt plaats op sportpark 'Houtrust' in Haelen en is opgezet voor alle leeftijden en klassen.

Kenmerkend voor het toernooi is sportiviteit en gezelligheid. Vrijdagavond start het toernooi met een gezellige feestavond in de tent, zaterdag spelen de jeugdteams hun wedstrijden waarna er aan het begin van de avond een mixtoernooi plaatsvindt (teams bestaande uit minimaal twee dames). 's Avonds vindt de tweede feestavond plaats en op zondag spelen de A-Jeugd, senioren en recreanten hun toernooi.

Contact: toernooi@hvleudal.nl

Aanmeldformulier NL