Hendriks Graszoden Leudaltoernooi 21-23 juni 2019

Zaterdag:

Zondag:

In het weekend van 21 t/m 23 juni 2019 wordt voor de 45e keer het Hendriks Graszoden toernooi georganiseerd. Dit jaar door buiten onze vereniging gelegen factoren zijn we later dan gebruikelijk. We rekenen echter opnieuw op een hoge opkomst.

We zijn heel trots dat we ook dit jaar weer de vele jaarlijks terugkerende verenigingen uit Nederland, België, Frankrijk en Duitsland mogen verwelkomen. Ook zien we uiteraard ook graag nieuwe gezichten. Het toernooi vindt plaats op sportpark 'Houtrust' in Haelen en is opgezet voor alle leeftijden en klassen.

Kenmerkend voor het toernooi is sportiviteit en gezelligheid. Vrijdagavond start het toernooi met een gezellige feestavond in de tent, zaterdag spelen de jeugdteams hun wedstrijden waarna er aan het begin van de avond een mixtoernooi plaatsvindt (teams bestaande uit minimaal twee dames). 's Avonds vindt de tweede feestavond plaats en op zondag spelen de A-Jeugd, senioren en recreanten hun toernooi.

Contact: toernooi

Aanmeldformulier NL