Hart voor LimMid

In het Hart voor LimMid-beleid betalen alle spelende leden een bijdrage van € 20, € 40 of € 80 (afhankelijk van het team waarin men speelt / leeftijd). De vereniging beoogt daarmee extra inkomsten te vergaren, echter ook heel nadrukkelijk om extra inzet te stimuleren voor HV LimMid en teamgeest te versterken. Afhankelijk van de vrijwilligerstaken die je uitvoert, krijg je ter stimulering een deel van het ingebrachte geld terug. Je betaalt pas na het seizoen en door extra inspanningen voor de vereniging kan het zijn dat je niets hoeft te betalen of zelfs iets extra's verdient.

Hieronder vind je het overzicht van werkzaamheden / taken binnen de vereniging en de daaraan gekoppelde HvL vergoedingen.

20180522 status Programma Hart voor LimM
Adobe Acrobat document 299.5 KB

In de Ledenvergadering van september 2018 is gesproken over de uitvoering van het Hart van LimMid beleid. Hiertoe zijn een aantal uitvoeringsbepalingen gewijzigd. Die vindt je terug in bijgevoegd document.

Uitvoeringsbepalingen HvL 2018-2019.pdf
Adobe Acrobat document 418.3 KB

Actuele acties:

Geen actuele acties op dit moment.