Hart voor LimMid

In het Hart voor LimMid-beleid betalen alle leden een bijdrage van € 20, € 40 of € 80 (afhankelijk van het team waarin men speelt / leeftijd). De vereniging beoogt daarmee extra inkomsten te vergaren, echter ook heel nadrukkelijk om extra inzet te stimuleren voor HV LimMid en teamgeest te versterken. Afhankelijk van de vrijwilligerstaken die je uitvoert, krijg je ter stimulering een deel van het ingebrachte geld terug. Je betaalt je Hart voor Limmid bijdrage samen met de contributie, de bijdrage is een onderdeel van de contributie . Geld dat je gedurende het seizoen "verdient" wordt na afloop van het seizoen verrekend met het reeds ingehouden deel. Wat je verdient hebt wordt dan terug betaald. Zo kun je een deel van de financiële verplichtingen voldoen door iets te doen voor de vereniging.

In de Ledenvergadering van september 2018 is gesproken over de uitvoering van het Hart van LimMid beleid. Hiertoe zijn een aantal uitvoeringsbepalingen gewijzigd. Die vindt je terug in bijgevoegd document.

Uitvoeringsbepalingen HvL 2018-2019.pdf
Adobe Acrobat document 418.3 KB