Hart voor LimMid

In het Hart voor LimMid-beleid betalen alle leden een bijdrage van € 20, € 40 of € 80 (afhankelijk van het team waarin men speelt / leeftijd). De vereniging beoogt daarmee extra inkomsten te vergaren, echter ook heel nadrukkelijk om extra inzet te stimuleren voor HV LimMid en teamgeest te versterken. Afhankelijk van de vrijwilligerstaken die je uitvoert, krijg je ter stimulering een deel van het ingebrachte geld terug. Je betaalt je Hart voor Limmid bijdrage samen met de contributie . Geld dat je gedurende het seizoen "verdient" wordt na afloop van het seizoen verrekend met het reeds ingehouden deel. Wat je verdient hebt wordt dan terug betaald. Zo kun je een deel van de financiële verplichtingen voldoen door iets te doen voor de vereniging.

Hieronder vind je het overzicht van werkzaamheden / taken binnen de vereniging en de daaraan gekoppelde HvL vergoedingen.

20180522 status Programma Hart voor LimM
Adobe Acrobat document 299.5 KB

In de Ledenvergadering van september 2018 is gesproken over de uitvoering van het Hart van LimMid beleid. Hiertoe zijn een aantal uitvoeringsbepalingen gewijzigd. Die vindt je terug in bijgevoegd document.

Uitvoeringsbepalingen HvL 2018-2019.pdf
Adobe Acrobat document 418.3 KB

Actuele acties:

Wafelactie.

Het einde van het jaar nadert en voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Hoogste tijd dus voor onze jaarlijkse wafel actie!

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om deze actie in een iets ander jasje te steken. Dat betekent dat we de wafels zelf gaan bakken! Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste wafelbakkers op de onderstaande data en tijdstippen:

- Maandag 17 december: 19.30 – 21.30 uur

- Woensdag 19 december: 19.30 – 21.30 uur

Wil jij meehelpen met bakken én ben je zelf in het bezit van een wafelijzer dat voor deze actie gebruikt mag worden? Meld je dan hier aan!

We hebben op beide avonden 5 wafelbakkers nodig. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt (of in dit geval bakt). Minimum leeftijd: 16 jaar (ouders van jeugdleden mogen ook meehelpen). Uiteraard ontvang je hiervoor een vergoeding die ten goede komt aan jouw Hart voor LimMid.

De locatie wordt op een later moment definitief vastgesteld. Samen maken we er twee gezellige “bak-avonden” van!