COVID19 maatregelen HV LimMid

In verband met de huidige COVID19 maatregelen zijn er alleen handbalwedstrijden voor de jeugd tot 18 jaar.

Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden. Publiek bij de alternatieve jeugdcompetities is daarom niet toegestaan.

De beheerder heeft een desinfectiezuil in de toegangshal geplaatst en wij verzoeken alle bezoekers (spelers, trainers, coaches en teambegeleiding) om hiervan gebruik te maken.

Voorwaarden voor kinderen tot en met 17 jaar

• Binnen en buiten gelden geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • Wedstrijden zijn toegestaan, onderling en wedstrijden tegen andere clubs.  Bij wedstrijden en trainingen mag geen publiek aanwezig zijn.

Voorwaarden voor volwassenen vanaf 18 jaar

• Binnen en buiten is sporten met maximaal 50 personen in groepsverband toegestaan. Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand houden niet verplicht. Dit is exclusief personeel.
  • Onderlinge wedstrijden alleen tussen sporters van dezelfde club toegestaan.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen.

Met sportieve groet,

HV LimMid