Programma

Vanwege technische beperkingen bij het NHV is het helaas nog niet mogelijk om hier het competitieprogramma te tonen. Graag verwijzen we je naar de app HandbalNL, waar het volledige wedstrijdprogramma te raadplegen is.

Ben jij een handballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met behulp van deze nieuwe officiële HandbalNL app is dit allemaal mogelijk!

De basisfuncties van de HandbalNL app:

• Informatie over het programma, de standen en de uitslagen van de gehele handbalcompetitie.
  • Informatie over handbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner etc.)
  • Volgen van favoriete club(s), team(s) en persoon/personen
  • Toevoegen (spelerspas) foto aan je eigen profiel
  • Inzien status van je eigen overschrijving
  • Persoonlijke en teamstatistieken