Paaseierenactie 2023


Download
Paasactie 2023 Informatie leden.pdf
Adobe Acrobat document 139.3 KB

Beste Leden van HV LimMid, 

 

Ook dit jaar organiseert HV LimMid de jaarlijkse paaseierenverkoop actie. 

Het is de bedoeling dat iedereen deze chocolade eitjes zoveel mogelijk verkoopt in “eigen kring”, bijvoorbeeld aan vrienden, buren of kennissen, maar het mag natuurlijk ook daarbuiten! Het uitgangspunt is dat alle leden minimaal 10 zakjes chocolade paaseitjes verkopen. Het nabestellen van de eitjes zal lastig worden dus wanneer je meer paaseitjes wil verkopen vraag dan aan je teamgenoten die misschien de eitjes wat moeilijker kwijt krijgen. 

Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk in de week van 3 april ontvangen jullie allemaal 10 zakjes paaseitjes: 

- Deze worden verkocht voor €3,- per zakje 

- De opbrengst van alle zakjes (€30,- p.p.) dient gezamenlijk voor het hele team overgemaakt te worden naar HV LimMid: NL67 RABO 0118 6165 60 via de contactpersonen van jullie teams. Deze contactpersoon zorgt ook voor het ontvangen van de paaseitjes via de paasactie commissie en zal de zakjes uitdelen aan de spelers van het desbetreffende team. 

- Wanneer er 1 of meerdere broertjes/zusjes bij de vereniging zitten ontvangt het gezin in totaal 15 zakjes paaseitjes. 

 

Uitgangspunt is dat elk lid minimaal 10 zakjes paaseieren verkoopt. (Vanuit de verplichting van alle leden om jaarlijks aan deze actie deel te nemen, verwachten we ieders inzet). Wanneer het om een bepaalde (zwaarwegende) reden niet lukt om deel te nemen aan de verkoopactie kan dit voor 26 maart kenbaar gemaakt worden bij het secretariaat/Marlie Vluggen. Er zal dan gekeken worden naar andere mogelijkheden om te voldoen aan deelname aan acties die geld opbrengen voor de vereniging. 

We hopen dat heel veel mensen met Pasen smullen van de chocolade eitjes van HV LimMid! 

Alvast bedankt voor jullie inzet, 

 

De Paasactiecommissie