Aanmelding Ledenvergadering

Maandag 2 oktober om 19.30 uur vindt de eerste Algemene Ledenvergadering plaats van HV LimMid. De locatie hangt af van het aantal aanwezigen en zal tijdig worden gecommuniceerd.

De agenda is nog niet definitief vastgesteld terwijl we nu al kunnen zeggen dat er een aantal belangrijke punten besproken zullen worden. Dit zijn o.a. het Hart van LimMid beleid, contributie, financiële resultaten vanuit de “oude” verenigingen en de begroting van HV LimMid.

De algemene ledenvergadering is binnen een vereniging het belangrijkste orgaan, daarin wordt immers het beleid vastgesteld dat door het bestuur uitgevoerd dient te worden.
Wil je invloed hebben op de thema’s die aan de orde komen, meld je dan aan via dit formulier. Ook als je verhinderd bent, laat het ons dan weten.

Meld je hieronder aan / af voor de Algemene Ledenvergadering van 2 oktober om 19.30 uur.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.