Aanmelden Club-mix Toernooi

 Op zondag 25 augustus 2019 wordt het nieuwe handbalseizoen geopend! Dat doen we dit jaar, samen met jullie allemaal, op het Club-mix Toernooi. Jong en oud, handballers en niet-handballers, leden en niet-leden spelen samen in één team. Naast leden zijn ook familieleden, vrienden en kennissen van leden deze dag van harte uitgenodigd om mee te handballen. Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen en gaat het deze dag vooral om de gezelligheid en het plezier!

 

Geef je voor 9 augustus 2019 op via onderstaande formulier als individu of met een eigen gemixt team. Zorg wel voor een mix van jong, oud, dames, heren, handballers en niet-handballers. De organisatie kan eventueel helpen bij het samenstellen en/of aanvullen van teams. Ieder team krijgt zijn eigen kleur t-shirt. Dit t-shirt mag je na afloop mee naar huis nemen.

 

Locatie:

Sportcomplex van Korfbalvereniging Ready 60, Sportpark de Wijer, Jagerstraat 9, 6042 KA in Roermond.

 

Voor wie:

Leden, niet-leden, ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes, vrienden, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die HV Limmid een warm hart toedraagt. Iedereen is welkom.

 

Inschrijfgeld:

€12,50 per persoon voor deelname aan het club-mix toernooi, t-shirt en BBQ.

€10,- per persoon alleen voor de BBQ.

 

Het club-mix toernooi begint om 13:00 uur met een gezamenlijke warming-up en om 13:30 starten de eerste wedstrijden. Na afloop van het toernooi sluiten we af met een BBQ.

 

Let op!

Inschrijving is alleen geldig na tijdige betaling!

Het dragen van schoenen met noppen is niet toegestaan op de velden!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.